Product was successfully added to your shopping cart.
913 10 672KONTAKT OSS
0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

MouseTrapper

MouseTrapper

Bruk synkende rekkefølge

   

5 vare(r)

 1. Mousetrapper Advance

  MouseTrapper har med denne modellen tatt steget videre og utviklet en helt ny og unik rulle-duk. Det gummierte materialet gjør at platen følger fingrenes bevegelser perfekt, og man jobber derfor nøyaktig, ledig og uanstrengt. Den sentrerte arbeidsmåten med armene avslappet og tett intill kroppen, gjør at belastningen på skuldre og nakke reduseres. Og man forebygger og motvirker belastningsplager. Sitt eller stå nærme bordet, arbeid med armene nær kroppen, overarmene skal helst være tett inntil siden. Tastaturet og styrematten skal være plassert tett inntil hverandre, og så nær kroppen som mulig. Jobb med hendene så åpne og rette som mulig, det minsker belastningen på hånden og håndleddet. Den innebygde håndleddstøtten gir en myk avlastning på en bred flate.Med den unike rulle-platen, dype gelè fylte håndleddstøtter og flotte design, er MouseTrapper Advance en vinner i kampen mot musesyke. Les mer om Mousetrapper Advance på vår blogg Se video av Mousetrapper på vår YouTube kanal her: Mousetrapper Advance @ ergonomi.no youtube>15
  kr 2 499,00
 2. Mousetrapper Flexi

  Mousetrapper Flexible er per idag den eneste trådløse tohåndsmus-løsningen på markedet. Dette er en ergonomisk mus som har lang batterilevetid, er liten og lett, og dermed enkel å ta med seg. Den har en lekker design og gir deg en stor arbeidsflate med scroll-funksjon. Den har 8 programmerbare knapper som gir deg frihet til å enkelt og raskt komme til de funksjonene du måtte ønske. Den har 10 meters rekkevidde og og høy presisjon med 1500dpi. Dette er en mus som er enkel å navigere og man tilpasser seg den raskt. Det medfølger et praktisk etui. Spesifikasjoner: Oppladbart batteri med 32 timers driftstid Kan også benyttes med kabel under lading 3 hvilenivåer for sparing av batteri 290 gram 300 x 95 x 19 mm>15
  kr 3 290,00
 3. MouseTrapper Office 2

  Den nye Mousetrapper Office i sort. Med den patenterte styrematten kontrollerer man lett markøren med stor presisjon. Det sentrerte rullebåndet gir en god ergonomisk arbeidsstilling hvor armene holdes inn til kroppen og hendene tett inn på tastaturet. Den brede håndleddsstøtten gir støtte og avlastning til nakke, skuldre og håndledd. Mousetrapper Office har alle de moderne 5-knapps musefunksjoner. Den unike og fleksible styrematten, Roller Pad Steering RPS, er meget brukervennlig og gir overlegen ergonomi. Med peke-, lang- og ringfinger plassert på styrematten, styres muspekeren med enkle bevegelser og matten flytter seg 2-dimensionalt på en ytterst behagelig måte. Det tynne, smale og ergonomiske designet er populært og gir en vakker, effektiv og sunn arbeidsplass. HUSK AT DU KAN STILLE INN HASTIGHETEN PÅ MUSEN, DET ER HELT AVGJØRENDE AT HASTIGHETEN ER RIKTIG.
  kr 2 348,00
 4. Mousetrapper Office 2

  Mousetrapper Office (Hvit) er den nyeste mousetrapper på markedet. Det er en forbedret utgave av Mousetrapper Office fra 2003. Den er tynnere, smalere og har et forbedret ergonomisk design. Den kommer kun i hvit utgave.
  kr 2 348,00
 5. Underarmsstøtte til Mousetrapper/Rollermouse

  Underarmsstøtte til Mousetrapper og Rollermouse modellene. Denne kommer i fargen sort. Festes lett på bordet med medfølgende fester.
  kr 1 095,00
Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

   

5 vare(r)